Tuesday, March 6, 2012

Pärsti

3.-4. märtsil toimus Kuremaal Eesti valdade talimängude finaal. Viimased aastad on pärsti võistkond eelvoorudes jäänud napilt finaalist välja. Sel korral otsustati eelvoorud ära jätta ja sedasi me finaali pääsesimegi.

Võistkondade ja laudade tabelid (Eesti Maleliit)

Pärsti kogus 24,5 punkti ja saavutas 9. koha. Minu meelest päris korralik tulemus, arvestades meie aastate pikkust probleemi noorte laudadel. Eks tähtsaim oli edastada teisi Viljandimaa võistkondi ja seekord olime täpselt Suure-Jaani ees, kes kogus 19 punkti.

Jõudi koduleht

Üldtabelis saavutas Pärsti samuti 9. koha (suuremate valdade arvestuses 8. koha), kokku 146 punkti. Parim ala oli traditsiooniliselt suusatamine, kus saavutati 7. koht. Kahjuks kaotasime üldtabelis ikkagi Suure-Jaanile, kes näiteks tuli uisutamises 3. kohale. Tabelist saab teada, et Pärstis on umbes 3500 elanikku ... ausalt öeldes ise ei teadnudki seda suurusjärku.

Loodetavasti postitan lähinädalatel siia võistlusest veel pilte. Kahjuks ei ole aega operatiivselt reageerida.

Pärsti võistkonna väga oluline lüli: naiste laual Margit Simenson, kes seekord kogus 9 punkti 12-st ja jagas oma laual koos tulevase Eesti meistri Karmen Viikmaaga Kersti Kõrge järel 2.-3. kohta.




Margit parasjagu võistkonnale punkte kogumas:


Pärsti võistkonna II laud: vanameister Arnold Kaldma, kes seekord kogus 4 punkti 12-st. Arnoldil õnnestus seekord skalp koguda näiteks Suure-Jaani ja Tähtvere võistkonnalt. Arnold aeg-ajalt ikka lõikab mõne sellise väärtusliku skalbi.


Neidude lauda esindas sel aastal Elisabeth Merendi, kes kogus oma esimesel tõsisemal turniiril väärtuslikud 3 punkti. Väga tubli tulemus.



Noormeeste laud oli meil seekord kahjuks tühi.

Esimest lauda mängisin mina ise, kogusin 8,5 punkti 12-st ja jagasin Tarmo Tuulega Kaido Külaotsa ja Indrek Kuuse järel 3.-4. kohta. Tegelikult olen tulemuse endaga rahul, kuigi mnjah ... kohati sai ikka kõvasti nalja, millest räägime lähemalt võib-olla mõnes tulevases postituses.

No comments:

Post a Comment